Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información AQUÍ

LA ARMONIA DEL PARNÀS: mes numerosa... GARCIA, Vicent. 1700.


7 fotos LA ARMONIA DEL PARNÀS: MES NUMEROSA... GARCIA, VICENT. 1700. (Libros antiguos (hasta 1936), raros y curiosos - Literatura - Poesía)

 • Items: 1

  Estado: Normal (con señales de uso normal)


  GARCIA, Vicent. 

  LA ARMONIA DEL PARNÀS: mes numerosa en las poesias varias del atlant del cel poetic, lo Dr. Vicent Garcia... Recopiladas, y emendadas per dos Ingenis de la molt illustre Academia dels Desconfiats... Se dedica a la mateixa Academia per medi dels rasgos de la ploma del Rector de Bellesguart. 

  Imp. Rafael Figueró. Barcelona, 1700. 20,5 cm. 28 f., 201 pàg., 1 f. Enq. en pergamí. Senyal d'òxid. Paper molt torrat de la pàgina 157 a la 164.

  * A partir de la pàgina 117 conté la segona part en la qual, segons l'autor se contenen las obras sacras, y serias. A partir de la pàgina 149: Comedia famosa de la gloriosa verge, y martyr santa Barbara, tutelar, y patrona de la iglesia parroquial de Santa Maria de Vallfogona. El rector de Bellesguart és Joan Bonaventura Gualbes. Malgrat la data que apareix a la portada, sembla que aquesta edició va imprimir-se posteriorment i que, per tant, és la segona, essent considerada primera la de 1703, pel mateix impressor. Palau 98217. CCPB 36712-5. Literatura catalana. Poesia.Informar sobre este lote