Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información AQUÍ

JOIES DEL ROMÀNIC CATALÀ ENCICLOPEDIA CATALANA NUEVO EMBALADO LIBRO DE ARQUITECTURA FOTOGRAFIA


2 fotos JOIES DEL ROMÀNIC CATALÀ ENCICLOPEDIA CATALANA NUEVO EMBALADO LIBRO DE ARQUITECTURA FOTOGRAFIA (Libros Nuevos - Bellas Artes, ocio y coleccionismo - Arquitectura)

 • ¡35% de descuento! Antes 220,00 €
  ¡Hoy último día!
 • Items: 1

  Estado: Bueno (muy pocas señales de uso)

  MUY BUEN ESTADO - EN SU CAJA DE TRANSPORTE ORIGINAL


  JOIES DEL ROMÀNIC CATALÀ

   

  Presentació

   

  El romànic ha estat sempre la millor carta de presentació de la nostra cultura al món i, per tant, no ens pot passar desapercebut. Per als catalans, el romànic és l’art que va aparellat al moment del nostre coneixement com a poble i estat independent.

   

  Joies del romànic català pretén que el lector gaudeixi d’un petit tast de la gran varietat i riquesa de l’art més vinculat als orígens de la nacionalitat catalana.

   

  Contingut

   

  Aquesta obra imprescindible, hereva de la magnífica Catalunya romànica, intenta presentar el romànic amb una tria i metodologia més acurada.

   

  La seva originalitat recau en la presentació, distribució i selecció d’informació escrita i gràfica:  representa la síntesi, actualitzada, d’un art universal que ens identifica culturalment arreu del món.

   

  El patrimoni arquitectònic romànic inventariat inclou més de tres mil unitats, entre esglésies i edificis del romànic civil (castells, cases fortes, ponts, molins, camins, creus de pedra, etc.), dos terços dels quals són edificis religiosos, des de catedrals fins a simples ermites.

   

  Fitxa tècnica

   

  Volum relligat i encapçat en pell

  Format 28 cm x 38 cm

  456 pàgines

  114 mapes

  220 fotografies

   

   

   

   

  Observar todas las imágenes,

 • Pago tc El vendedor acepta Pago tc.
  Método de pago seguro y protegido, una pasarela de pago con tarjeta integrada, rápida y eficaz.


Informar sobre este lote