Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información AQUÍ

L’ART GÒTIC A CATALUNYA – ARQUITECTURA TRES VOLÚMENES ENCICLOPEDIA CATALANA PRECINTADOS - EN CATALÀ


3 fotos L’ART GÒTIC A CATALUNYA – ARQUITECTURA TRES VOLÚMENES ENCICLOPEDIA CATALANA PRECINTADOS - EN CATALÀ (Libros Nuevos - Bellas Artes, ocio y coleccionismo - Arquitectura)

 • ¡40% de descuento! Antes 150,00 €
  Próximo miércoles último día
 • Items: 3

  Estado: Bueno (muy pocas señales de uso)


  L’ART GÒTIC A CATALUNYA – TRES VOLÚMENES A ESTRENAR AUN PRECINTADOS 

  - Se muestra imágen comercial -

  Aquesta és la primera gran obra que dona una visió àmplia, ben documentada i il·lustrada, no solament de l’arquitectura, la pintura i l’escultura, tant religiosa com civil, de l’època, sinó també de la resta de realitzacions (orfebreria, mobiliari, teixits, ceràmica, etc.) que acompanyen les obres artístiques.

  L’art gòtic, nascut al centre d’Europa, es va estendre arreu i cada país hi va aportar mestres i solucions pròpies. Les de Catalunya, conegudes i valorades pels especialistes del tema, són presentades i destacades amb amplitud i rigor pels més destacats autors i estudiosos del país en aquesta obra.

  Direcció científica:

  Antoni Pladevall i Font

  CONTINGUT

  L’art gòtic acompanya Catalunya en la seva plenitud i expansió.

  Es podria dir que l’art romànic va ser l’art de la formació de Catalunya, quan s’anaven definint els territoris de la Catalunya Vella sota la protecció dels reis francs.

  En canvi, en el moment en què els comtats catalans s’han consolidat i han format el Principat de Catalunya i el Regne d’Aragó, l’estil gòtic amb el suport directe de la reialesa catalana és ja predominant.

  Les construccions gòtiques i les pintures que s’hi acullen acompanyen les conquestes dels reis d’Aragó, que, impulsats cap al sud per la invasió francesa d’Occitània, a més de conquerir recolonitzen el territori i ordenen la construcció de monestirs, fortificacions i obra civil.

   

  FITXA TÈCNICA

  3 VOLUMS

  ARQUITECTURA I

  ARQUITECTURA II

  ARQUITECTURA III

  TAPA DURA SOBRECUBIERTA

  23 CM X 29 CM

  FOTOGRAFIES

  PLÀNOLS I DIBUIXOS

  MAPES, ESQUEMES, CROQUIS I QUADRES

   

  CONSULTAR PARA INFORMACIÓN COMPLEMENTARIA

  OBSERVAR IMAGENES

 • Pago tc El vendedor acepta Pago tc.
  Método de pago seguro y protegido, una pasarela de pago con tarjeta integrada, rápida y eficaz.


Informar sobre este lote