Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información AQUÍ

Libro catalán SEGUEIX EL TEU COR (BULLYING-LGTBI) DEDICADO/FIRMADO POR AUTOR (Enric Mas, 2011)


6 fotos LIBRO CATALÁN SEGUEIX EL TEU COR (BULLYING-LGTBI) DEDICADO/FIRMADO POR AUTOR (ENRIC MAS, 2011) (Libros de Segunda Mano (posteriores a 1936) - Literatura - Narrativa - Novela Romántica)

 • Items: 1

  Estado: Normal (con señales de uso normal)


  EL LIBRO SERÁ DEDICADO PERSONALMENTE POR EL AUTOR EN EL MOMENTO DE LA COMPRA.

  CONSIDERADO EL PRIMER LIBRO DONDE APARECE ABIERTAMENTE EL BULLYING (ACOSO ESCOLAR) ESCRITO EN CATALÁN

  NOVELA DE GRAN RIQUEZA PEDAGÓGICA POR SU TEMÁTICA ACTUAL: LGTBI, BULLYING, SUPERACIÓN PERSONAL, CONFLICTOS ADOLESCENTES, PADRES, PROFESORES, ETC.

  ISBN: 978-84-614-8432-4

  Dipòsit legal: Z-750-2011

  134 páginas

  EN CATALÁN

  A la part nova de Montblanc, al límit entre els terrenys edificats i els que encara pertanyen a la natura, hi viu la família de la Rosa. L'Anna, companya d'institut, viu a la part vella, entre muralles. Al sortir de classe, la Rosa acompanya l'Anna a casa a través de muralles i carrers empedrats en el que sembla un dia qualsevol, però que serà molt més que això. El fet de conèixer l'Anna en el seu ambient familiar, amb el Cesc, el seu germà cec ple de vida i de bon humor, canviarà el destí d'ambdues famílies per sempre més. Atenció: qualsevol semblança amb alguna persona, viva o morta, o família és pura coincidència... o qui sap...

  D’una forma viva, directa i amb molt d’humor, Segueix el teu cor et transportarà a l’interior dels cors adolescents, fugint de tòpics i d’idees preestablertes, en una novel·la fresca i inoblidable que et farà viure intensament els somnis dels seus protagonistes.


nitsenblanc

(101)
España (Barcelona)
Antigüedad: 27/11/2014

  Añadir a favoritos

Informar sobre este lote