Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información AQUÍ

JOAN COSTA.ONDULACIONS DE LA MEDITERRÀNIA. DEDICATÒRIA I FIRMA ORIGINAL DE L'AUTOR. 2008. FOTOS.


35 fotos JOAN COSTA.ONDULACIONS DE LA MEDITERRÀNIA. DEDICATÒRIA I FIRMA ORIGINAL DE L'AUTOR. 2008. FOTOS. (Libros de Segunda Mano - Bellas artes, ocio y coleccionismo - Otros)

 • JOAN COSTA.ONDULACIONS DE LA MEDITERRÀNIA. DEDICATÒRIA I FIRMA ORIGINAL DE L'AUTOR. 2008. FOTOS.

  JOAN COSTA.ONDULACIONS DE LA MEDITERRÀNIA. DEDICATÒRIA I FIRMA ORIGINAL DE L'AUTOR. 2008. FOTOS.

  28,00 €


  Finaliza en: 5d 8h 24m 
  8 de diciembre de 2021 23:21:00 CET
  Precio de salida:   28,00 €

  Items: 1

  Estado: Normal (con señales de uso normal)


  JOAN COSTA.ONDULACIONS DE LA MEDITERRÀNIA. GOVERN DE LES ILLES BALEARS. MUSEU DE MENORCA. CASA DE CULTURA DE S'ALAMERA,EIVISSA. SALA MUNICIPAL S'AJUNTAMENT VELL", FORMENTERA. PALAU MOJA,BARCELONA. 2008 .  207 PÀG. PROFUSAMENT IL·LUSTRAT AMB IMPRESSIONANTS LÀMINES FOTOGRÀFIQUES, GUARDES DE LA COBERTA IL·LUSTRADES... RÚSTEGA SOLAPADA AMB COBERTA IL·LUSTRADA. TÍTOLS EN PLA I LLOM. SENYALS D'ÚS, PERÒ EN GENERAL,EXEMPLAR EN MOLT BON ESTAT DE CONSERVACIÓ .TEXTOS EN CATALÀ, CASTELLÀ I ANGLÈSDEDICATÒRIA I FIRMA ORIGINAL DE JOAN COSTA. EN AQUEST EXEMPLAR,L'ARTISTA INVOLUCRA L'ESPECTADOR EN LA PRESERVACIÓ DE L'ENTORN NATUAL A TRAVÉS DE LES SEVES PECES. LES ESCULTURES,LES PINTURES I LES INTAL·LACIONS QUE APAREIXEN  A L'EXEMPLAR,FAN UN TOTAL DE 70 PECES QUE PERTANYEN A COL·LECCIONS PRIVADES O QUE HAN ESTAT CEDIDES PER L'ARTISTA,I EN LES QUE NO NOMÉS SERVEIXEN PER MOSTRAR LA DIVERSITAT DE TÈCNIQUES I MATERIALS QUE JOAN COSTA HA FET SERVIR EN EL DECURS DE LA SEVA TRAJECTÒRIA,SINÓ QUE A PARTIR DE LA VISIÓ D'AQUESTES OBRES ES POSEN EN RELLEU MOLTES DE LES SENSACIONS QUE EXPERIMENTA EL CREADOR QUAN MIRA AL SEU VOLTANT CERCANT INSPIRACIÓ PER INICIAR UNA NOVA OBRA. TOT UNA PEÇA DE COL·LECCIONISTA!!!!!!!!!!!!!


cryptkeeper

(3.896)
España (Illes Balears)
Antigüedad: 24/06/2004

  Añadir a favoritos

Informar sobre este lote