Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información AQUÍ

DOCUMENTS. ASSAIGS. El bon independentista - Pau Farras


 • Items: 1

  Estado: Muy Bueno (nuevo o como nuevo, sin señales de uso)

  Directamente de la Editorial!!!


  GUIA D’INICIACIÓ DE LA PICA D’ESTATS A L’ESTACA Com convertir-te en un independentista alfa A més de propina (gireu el llibre si us plau) (Escrit en la llengua de l’imperi) El buen Español GUÍA DE INICIACIÓN Del tricornio a ¡Qué Viva España!.

  Espanya es trencarà o no es trencarà, no ho sabem però sí que sabem que ens hem de posicionar. El dret a decidir espera i no hi ha terceres vies, Independentista o espanyol i prou. Aquest llibre proposa des de l’humor i la ironìa, de vegades el sarcasme, un viatge iniciàtic que permetir descobrir al millor independentista que portes dins: L’independentista alfa. O potser no i en realitat ets un bon espanyol i no vols fer trencadisses..

  En tot cas, els catalans descobriran gràcies a aquest llibre la fórmula per convertir-se en bons independentistes ja que a més d’un curs intensiu sobre els mites, rites, símbols de l’independentisme hi trobarem de propina una guia, escrita en l’idioma de l’imperi, per veure com és, com és comporta i com pensa l’espanyol de veritat. Però si tens el gen independent, estàs immunitzat i això et servirà per tenir més convenciment de qui ets, a qui pertanys i on vas. Salut.

  Pau Farràs és periodista, col·labora en diversos mitjans de comunicació.

   

  Páginas 216

  Coleccio Documents/Assaigs

  L'Arca 2014

   

  COMPLETAMENTE NUEVO DE PRIMERÍSIMA MANO

  BRAND NEW FIRST-HAND

   

  Os invito a visitar mi tienda en Todo Colección:

  www.todocoleccion.net/tienda/mertobuInformar sobre este lote